Antena 3 CNN Politică Mădălin Borș, vicepreședinte PSD Teleorman: Din ciclul ”Ce minciuni mai spun azi guvernanții noștri”

Mădălin Borș, vicepreședinte PSD Teleorman: Din ciclul ”Ce minciuni mai spun azi guvernanții noștri”

Mădălin Borș, vicepreședinte PSD Teleorman: Suntem mințiți zilnic cu cifre care atestă ”revenirea economiei”.

Mădălin Borș, vicepreședinte PSD Teleorman: Din ciclul ”Ce minciuni mai spun azi guvernanții noștri”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    03 Sep 2020   •   14:30

Urmărind ultimele declarații ale ministrului Economiei, aflăm cu oarecare bucurie că turismul din țara noastră “bubuie”! Ba chiar mai mult, turismul intern a atins niște cote mai mari decât anul trecut! “Pe litoral este absolut plin, la munte e plin, în nordul Moldovei e plin, în Maramureș e plin, pe Clisura Dunării nu găsești loc să rezervi nici în septembrie” – afirma cu o nonșalanță ridicolă ministrul Popescu.

I-a spus cineva domnului ministru, că turismul și economia nu se pot compara cu o benzinărie, unde dacă intri și cumperi 5 litri de benzină nu înseamnă că faci profit, ci doar supraviețuiești?

Ca și cum, ceea ce ne-a comunicat domnul ministru Popescu n-ar fi fost de ajuns, mai apare și comunicatul INS, care-i strică “zen-ul și feng shui-ul” – vorba cântecului, ilustrului necunoscut Virgil Popescu – ministru al Economiei.

Ce aflăm din comunicatul INS? Păi aflăm că, în perioada 1 ianuarie – 31 iulie 2020, cazările au scăzut cu 57,5% față de aceeași perioadă a anului trecut! Mai aflăm că „Indicele de utilizare netă a locurilor de cazare a fost de 22% pe total structuri de cazare turistică, în scădere cu 9,8 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut”.

Ce concluzie putem să tragem din cele prezentate? Că domnul ministru nu știe ce se întâmplă cu ADEVĂRAT în turism? Că domnul ministru se înscrie în aceeași categorie cu “grindă”, “pepsiglas”, “te culci sănătos și te trezești mort”? Cu siguranță, da! Se înscrie perfect în aceeași notă de mediocritate și minciună, care domină întreg guvernul Orban.

Dacă ar fi să mai amintim și inepțiile debitate de același ministru Popescu referitor la “vânzarea de energie de către Hidroelectrica direct către populație”, orice ministru NORMAL, într-o țară NORMALĂ, ar pleca acasă în următoarea secundă.

Cu toate acestea, însă, suntem mințiți zilnic cu cifre care atestă “revenirea economiei”, cu “V”-ul economiei precizat de ministrul Cîțu, “V” care, între timp, a devenit  “L”, ni se spune zilnic “#vom…” orice numai bunăstare nu.

Trag nădeje că românii nu mai pot fi păcăliți la nesfârșit cu lozinci și fraze politicianiste, au suficientă inteligență și cultură încât să distingă între “vom face…” și “am făcut !”
2020 CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!

×
Subiecte în articol: Mădălin Borș Teleorman
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close