Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Cred că domnul Dumbravă nu ştie ce a spus, este o prostie

Mădălin Voicu: Cred că domnul Dumbravă nu ştie ce a spus, este o prostie

de G.S.    |    06 Ian 2015   •   17:42
Magistratul Horaţiu Dumbravă propune ca politicienii care atacă independenţa justiţiei să fie suspendaţi din funcţie. 
 
Acesta i-a cerut preşedintelui Kalus Iohannis să susţină introducrea unor sancţiuni mai aspre pentru cei care atacă actul de justiţie.
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de marţi a emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a opinat că orice propunere pentru îmbunătăţirea imaginii şi eficientizarea justiţiei este binevenită, dar că acestea trebuie gândite corect şi echilibrat. 
 
"Eu nu cred că procurorii trebuie să fie magistraţi. Procurorul şef sau cum o fi el, un reprezentant al Parchetelor nu are ce să caute în CSAT. De ce? Pentru că justiţia, instituţia care incumbă toate formele ei de manifestare, tot aparatul, nu înseamnă doar procurori. Procurorul leagă informaţiile referitor la o infracţiune către justiţie. Procurorul este un intermediar, nu trebuie să fie un magistrat. Sigur că apără interesele statului, dar el îşi face treaba până la un punct. Justiţia se face la nivel de judecători. Domnul Dumbravă să încerce să plece într-o excursie, este o prostie ce a zis dânsul. Cred că dânsul nu ştie ce a spus. Nu ai cum să demiţi, să amendezi, să suspenzi pe cineva care are un punct de vedere despre justiţie."
 

×

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close