Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Elena Udrea este victima relaţiei cu Traian Băsescu

Mădălin Voicu: Elena Udrea este victima relaţiei cu Traian Băsescu

Mădălin Voicu: Elena Udrea este victima relaţiei cu Traian Băsescu
de S.T.    |    23 Aug 2014   •   21:54

Mădălin Voicu a declarat, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Q&A cu Alessandra Stoicescu", că "Elena Udrea este victima relaţiei cu Traian Băsescu".

"Prevăd că până la urmă, Elena Udrea va fi o victimă a prieteniei cu Traian Băsescu. Ştiind că Traian Băsescu a stricat tot în ţara asta, tot pe ce a pus mâna sau şi-a pus în minte să facă, nu cred că Elena Udrea va fi scutită de multe rele pe care Băsescu le face", a spus Mădălin Voicu.

"Asta e o chestiune care s-a întâmplat cu toţi cei care au fost colaboratori apropiaţi ai lui Traian Băsescu", a adăugat politicianul.

Potrivit lui, Elena Udrea ar putea să aibă o carieră politică, "pentru că e ambiţioasă, nervoasă, încăpăţânată", dar succesul ei n-ar avea loc dacă Băsescu "nu s-ar debarasa de ea".

"Este victima relaţiei cu Traian Băsescu. (...) În cazul în care Elena Udrea ar fi avut o carieră politică pe spinarea ei, probabil că ar fi ajuns undeva la un nivel de mijloc. Are şi calităţi, nu numai defecte", a mai spus el.

"Marele defect al Elenei Udrea este că s-a lipit de Traian Băsescu...şi la propriu şi la figurat", a concluzionat Mădălin Voicu.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Q&A cu Alessandra Stoicescu".

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close