Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Eu aş propune o femeie pentru conducerea PSD

Mădălin Voicu: Eu aş propune o femeie pentru conducerea PSD

Mădălin Voicu: Eu aş propune o femeie pentru conducerea PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Iul 2015   •   11:50

Situaţia din PSD riscă să dinamiteze tot mediul politic din România şi lucrurile nu par să se liniştească prea curând. 

 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de luni a emisiunii "Se întâmplă în România", realizată de Maria Coman, la Antena 3. 
 
Social-democratul Mădălin Voicu a explicat că toată lumea ar trebui să se liniştească în partid şi a recunoscut că ar propune o femeie la conducere, dar a evitat să nominalizeze pe cineva. 
 
"În acest moment cred că trebuie lăsat PSD cum e, nu să se mai facă agitaţie, dacă vine Rovana, Zgonea, Dragnea, oricare, ci să existe o echipă care să lucreze. Miercuri probabil se vor limpezi apele, pentru că acest partid trebuie să lucreze. Şi atunci, dacă la Congres se va alege persoana care să conducă patidul, totul este în regulă. Eu aş propune o femeie. Pentru că, pe de-o parte, şi femeile trebuie să demonstreze că pot conduce entităţi ca PSD şi aş vrea să văd toţi bădăranii, ce mai comentează, după ce o femeie votată în funcţie face ordine în partid. Şi atunci vreau un om educat, care are cât de cut cultura politicii dar şi politica culturii. Nu vreau să nominalizez pe nimeni momentan, pentru că vreau să văd ce se întâmplă miercuri."
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close