Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Nu ne-a bătut Iohannis, ne-am bătut noi pe noi. Echipa de campanie a lui Ponta a fost mediocră

Mădălin Voicu: Nu ne-a bătut Iohannis, ne-am bătut noi pe noi. Echipa de campanie a lui Ponta a fost mediocră

Mădălin Voicu: Nu ne-a bătut Iohannis, ne-am bătut noi pe noi. Echipa de campanie a lui Ponta a fost mediocră
30 Noi 2014   •   19:40
Social-democratul Mădălin Voicu a explicat, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, că, din punctul său de vedere, echipa de campanie a lui Victor Ponta poartă foarte multă parte din vină pentru pierderea alegerilor prezidenţiale.
 
"Eu nu ştiu să fac analize atât de riguroase, cum ştie domnul Pieleanu. Eu o să vă spun ce s-a întâmplat în PSD şi în toată perioadă asta de campanie. Nu am niciun motiv să am reţineri, nu vreau să menajez pe cineva. Eu cred că echipa de campanie a lui Victor Ponta a fost una mediocră şi când spun asta trebuie să vă aduc aminte de ce a zis tata: Decât să fii mediocru, mai bine să fii idiot. Eu târziu am înţeles această pildă a lui tata. Acum le constat. Eu cred că echipa lui Victor Ponta nu a fost una reuşită. Şi nu mă refer la Liviu Dragnea. Acolo e partea lucrativă. Nu vă ascund că eu lui Victor Ponta, de doi ani de zile, îi dau cel puţin două recomandări pe zi. Nici dacă eram gagică nu cred că făceam asta."
 
De altfel, Mădălin Voicu a explicat că zvonurile şi informaţiile conform cărora "PSD se autodistruge" au existat întotdeauna şi nu relevă adevărul dar şi că Victor Ponta nu a fost înfrânt de Klaus Iohannis, ci chiar de PSD.
 
"Problema este să vedem care este partea de "lucru prost făcut". Eu nu cred că partidul este în disoluţie, că tiribombele distrug partidul. Asta este o chestiune simplă, ce se întâmplă acum. Sigur că trebuie modernizat PSD-ul, dar pe noi nu ne-a bătut Iohannis, noi ne-am bătut pe noi. Luciditate trebuie să îşi spună cuvântul. Şi moralitatea."
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close