Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Traian Băsescu va fi suspendat! O să vedeţi!

Mădălin Voicu: Traian Băsescu va fi suspendat! O să vedeţi!

Mădălin Voicu: Traian Băsescu va fi suspendat! O să vedeţi!
29 Sep 2014   •   21:15

Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier, inițiază suspendarea din funcție a lui Traian Băsescu. Acesta a realizat deja rechizitoriul la adresa pre;edintelui și l-a dat publicității într-un comunicat de presă.

Călin Popescu Tăriceanu vrea să-l demită pe Băsescu prin referendum chiar în ziua primului tur al alegerilor prezidențiale, pe 2 noiembrie, adică cu o lună înainte ca președintelui să i se încheie cel de-al doilea mandat.  

Invitat în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", social-democratul Mădălin Voicu a susţinut demersul fostului premier, ba chiar a declarat că, preşedintele ar putea fi suspendat într-un final, înainte să îşi încheie cel de-al doilea mandat.

"Ştiţi ce zic eu? Aceasta este realitatea intrisecă a calităţii celor trei persoane. Domnul Băsescu ţine mâna pe capul doamnei Elena Udrea, care are cârnatul în faţă, iar domnul Tălmăcean se bucură, pentru că Băsescu încearcă să îl mângâie şi pe el, dar nu vedem noi bine. Simpla asocierea a acestor trei persoane, dă exact oglinda unei tipologii de oameni, care, într-un fel sau altul ne-au influenţat" a comentat Mădălin Vociu fotografia în care se află Elena Udrea, preşedintele şi Edmund Tălmăcean.

"Să ştiţi că Traian Băsescu va fi suspendat. Singura problemă pe care o avem, nu din cauză că nu am putea-o rezolva tehnic, este cu demiterea. dar de suspendat, va fi suspendat!", a conchis social-democratul.




×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close