Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Trăim într-o ţară în care dezordinea este foarte bine organizată

Mădălin Voicu: Trăim într-o ţară în care dezordinea este foarte bine organizată

Mădălin Voicu: Trăim într-o ţară în care dezordinea este foarte bine organizată
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Feb 2015   •   11:46
Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a explicat, în emisiunea "Se întâmplă în România", realizată de Maria Coman, la Antena 3, că propunerea venită din partea CSM referitoare la interzicerea afirmaţiilor publice pentru persoanele aflate sub control judiciar ar fi tipică într-un peisaj în care legea nu este deloc clară. 
 
"Nici nu cred că se doreşte să fie foarte clar totul. E mai uşor să ai tot soiul de elucubraţii, cu un regim care nu este suficient de conturat, decât să ai foarte clar anumite legi şi norme, unde nu te poţi îndepărta de la regulă. Sunt nişte bufeuri, trăim într-o ţară unde dezordinea este foarte bine organizată. Nu toate lucrurile sunt în matca lor."
 
Deputatul a explicat că o astfel de măsură nu se încadrează în peisajul unui stat european, democratic, în anul 2015. 
 
Ce este deranjant este că un punct de vedere, o opinie, nu este niciodată îndeajuns de bine argumentat şi explicat ca lucrurile să fie înţelese. Ele doar fac parte dintr-un soi de discurs latent cu amprente personale. Şi atunci, atât procurorii dar şi cei vizaţi au o atitudine. Ce înseamnă să nu ai voie să îţi spui punctul de vedere? Mi se pare uşor comunistoid. A, nu ai argumente şi este o chestiune demonstrată ca fiind fals expusă, sigur că poţi să vii cu măsuri punitive, dar dacă tu îţi spui punctul de vedere şi anunţi că aduci şi dovezi, nu cred că ar trebui să se supere nimeni, ba din contră, fiind o chestie perfectibilă.
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close