Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Udrea a ştiut că, la un moment dat, după terminarea epocii, va fi inculpată

Mădălin Voicu: Udrea a ştiut că, la un moment dat, după terminarea epocii, va fi inculpată

Mădălin Voicu: Udrea a ştiut că, la un moment dat, după terminarea epocii, va fi inculpată
23 Feb 2015   •   22:20

Elena Udrea a fost de-a dreptul oripilată de condiţiile din penitenciarele din România şi a ţinut să spună acest lucuru şi colegilor din Parlament. Mai mult, fosta protejată a regimului Băsescu a dat exemplu două femei, colege de celulă, care se luptă cu sistemul.

Întâmplător sau nu, povestea spusă de Elena Udrea despre cele două femei care se "luptă pentru viaţa lor, la propriu şi la figurat", pare, din persectiva ei, că seamănă.

"Eu cred că Elena Udrea a ştiut că la un moment dat, după ce se va fi epuizat epoca Băsescu, va ajunge unul dintre inculpaţi. A aflat acum, pentru că în perioada Băsescu, foarte multe dosare, dacă nu prea multe dintre cele care apar acum, au fost ţinute la sertar. Iar acum, dintr-un exces de zel şi de a demonstra cât de eficientă este justiţia, au făcut această demonstraţie. În multe dintre cazuri sunt abuzuri. Recunosc, Codul Penal nu a fost votat aaşa cum trebuie", a declarat Mădălin Voicu în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", în legătura cu parada dosarelor DNA.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea arest
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close