Antena 3 CNN Politică Mai mulţi parlamentari PDL ar putea să nu voteze proiectul de buget pe 2011

Mai mulţi parlamentari PDL ar putea să nu voteze proiectul de buget pe 2011

Mai mulţi parlamentari PDL ar putea să nu voteze proiectul de buget pe 2011
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Noi 2010   •   14:42

Guvernul Boc se clatină chiar din interior. Mai mulţi parlamentari ai PDL ar putea să nu voteze proiectul de buget pe 2011, dacă fondurile nu sunt repartizate egal, la nivel naţional. Avertismentul vine de la vicepreşedintele PDL, Cezar Preda.

Nemulţumirile în interiorul PDL se înmulţesc. Motivul: repatrizarea banilor pentru administraţiile locale, potrivit proiectului de buget pentru 2011. La sfârşitul săptămânii trecute, vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat că peste 50 de parlamentari democrat-liberali nu vor mai vota bugetul pe 2011 dacă resursele financiare nu vor fi distribuite în mod echitabil.

La rândul său, liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat că "7-8-9" colegi de-ai săi au solicitat să fie consultaţi atunci când se va întocmi proiectul bugetului de stat pe anul viitor.

"Să vedem întâi bugetul. Fiecare parlamentar îşi doreşte ca pe zona pe care o gestionează colegiul lui să vadă dacă sunt prinse o serie de investiţii publice", a spus Mircea Toader, citat de Mediafax.

De partea cealaltă, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat despre parlamentarii partidului care ar putea să nu voteze bugetul pe 2011, că "e nevoie mai mult ca oricând de o coeziune internă şi profundă în interiorul PDL", menţionând că urmează şi o moţiune de cenzură.

"Sunt şi eu extrem de atent la declaraţiile acestea, pentru că până la urmă e nevoie mai mult ca oricând de o coeziune internă şi profundă în interiorul PDL. Avem de trecut o moţiune de cenzură săptămâna viitoare, sunt convins că o vom trece, dar va trebui să discutăm toate problemele acestea", a spus Vasile Blaga.

×
Subiecte în articol: parlamentari pdl
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close