Antena 3 CNN Politică Maia Sandu, primită la Cotroceni de Klaus Iohannis

Maia Sandu, primită la Cotroceni de Klaus Iohannis

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primită la Palatul Cotroceni de șeful statului român, Klaus Iohannis. Vizita oficială are loc în contextul celebrării în acest an a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice bilaterale.

Maia Sandu, primită la Cotroceni de Klaus Iohannis
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2021   •   11:05

Vizita Președintelui Republicii Moldova este prima vizită oficială în România pe care aceasta o efectuează după alegerile anticipate din 11 iulie 2021 și are loc în contextul celebrării în acest an a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice bilaterale.

Discuțiile cu oficialii români privesc proiecte comune de interes strategic în domeniile energie, transporturi, sănătate, educație sau societate informațională, cu accent pe proiectele menite să conecteze Republica Moldova cu spațiul Uniunii Europene, prin intermediul României.

În prezența președintelui Klaus Iohannis și a președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, ministrul afacerilor externe al României Bogdan Aurescu și viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu, vor semna Foaia actualizată de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare România - Republica Moldova.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Maia Sandu Klaus Iohannis
Parteneri
Trafic de droguri de mare risc într-un mare lanț de farmacii!
x close