Antena 3 CNN Politică Make Europe Great Again (Mega) 2024. George Simion alături de conservatorii europeni cer boicotarea Ursulei von der Leyen

Make Europe Great Again (Mega) 2024. George Simion alături de conservatorii europeni cer boicotarea Ursulei von der Leyen

Preşedintele AUR, George Simion, le-a cerut conservatorilor şi suveraniştilor reuniţi la Bucureşti să îşi ia angajamentul că nu vor susţine candidatura Ursulei von der Leyen la şefia CE.

de Georgiana Adam    |    27 Apr 2024   •   20:58

Conservatorii şi suveraniştii veniţi din toate colţurile lumii au declarat că UE nu mai serveşte intereselor Europei şi trebuie reformată din temelii.

"Avem lideri la nivel european şi american care ne pot uni. Prefer să-i urmez și să am încredere în ei, ca aliați ai națiunii mele, decât să am încredere în corupta Ursula van der Layer și în rețeaua ei mincinoasă. Toate partidele din toate cele 27 de țări din Europa să semneze o declarație de a nu o vota pe doamna Ursula von der Leyen ca următoarea șefă a Comisiei Europene", a spus George Simion.

Europa trebuie să apăre viaţa şi civilizaţia, a declarat şi senatorul AUR Claudiu Târziu.

"Europa trebuie să revină la o cultură a vieţii, să renunţe la cultura morţii care este tot mai pregnantă, mai ales prin emanaţiile ideologice ale Comisiei Europene, care urmărește, de exemplu, să transforme uciderea de copii nenăscuți într-un drept fundamental european, care prevede constrângeri și obligații pentru medici și în general pentru toți cei care apără viața. O cultură a morții care vrea să banalizeze sinuciderea asistată", a declarat Claudiu Târziu, senator AUR.
"Europa trebuie să apere şi să promoveze vechea sa civilizaţie care s-a fondat pe filozofia greacă, dreptul roman şi credinţa creştină. Această străveche civilizaţie europeană este în primejdie din pricina fenomenului migraţiei. Politicile europene au încurajat migraţii masive", a mai spus Claudiu Târziu.

"Să sperăm că o Europă unită se va ridica"

Uniunea Europeană nu este Europa, a susţinut europarlamentarul olandez Robert Ross.

"Continentul nostru este într-un proces de distrugere. Europa noastră este o Europă în care familia, comunitatea şi naţiunea sunt pietrele de temelie ale societăţii. Uniunea Europeană nu este Europa", a declarat Ross. 

La conferinţă conservatorilor şi suveraniştilor, a participat şi Alveda King, nepoata lui Martin Luther King. "Această luminiţă a mea o voi face să strălucească.." -. a spus ea pe acorduri cântânde, încheind: Dumnezeu să vă binecuvânteze! Faceţi din nou Europa mare!

2024 va fi un an de cotitură în istorie, a susţinut Michael Kleiner, liderul Mişcării Naţionaliste din Israel:
"Liberalismul a scos religia din viaţa noastră. Anul 2024 va fi un punct de cotitură în istorie. Să sperăm că o Europă unită se va ridica."

Europa trebuie să se înarmeze, au declarat conservatorii şi suveraniştii reuniţi la Bucureşti.

"Vestul trebuie să se reînarmeze, îşi consolideze apărarea, să o modernizeze, să îşi întărească industria de apărare şi să consolideze NATO" - a declamat conservatorul britanic Geoffrey van Orden. 

Conferința Make Europe Great Again (Mega) 2024 se desfășoară sâmbătă și duminică la București și este organizată de Institutul Conservator „Mihai Eminescu”. Evenimentul este descris de organizatori drept „cea mai mare conferință conservatoare” din România. Pe lista invitaților sunt politicieni din Europa și SUA de extrema dreaptă, eurosceptici, și susținători ai teoriilor conspirațiilor.

×
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close