Antena 3 CNN Politică Ea e mama Dianei Șoșoacă. Este o doctoriţă cunoscută, pasionată de mistere şi de viaţa de dincolo

Ea e mama Dianei Șoșoacă. Este o doctoriţă cunoscută, pasionată de mistere şi de viaţa de dincolo

Diana Şoşoacă, cel mai controversat politician de la alegeri încoace, are o mamă mai cunoscută decât ea, care s-a pozat cu celebrităţi dinainte ca fiica sa avocat să ajungă senator A.U.R. Mama Dianei Şoşoacă este o doctoriţă cunoscută, pasionată de mistere şi de viaţa de dincolo, care a ţinut conferinţe despre existenţă şi non existenţă.

Ea e mama Dianei Șoșoacă. Este o doctoriţă cunoscută, pasionată de mistere şi de viaţa de dincolo
de Andreea Cigolea    |    21 Feb 2021   •   13:38

Mama Dianei Șoșoacă, Alice Florescu-Bleotu, este medic primar pe obstetrică-ginecologie și unul dintre cei mai apreciați specialiști din domeniul său. Are numeroase diplome obținute în străinătate și e bună prietenă cu multe vedete din România. Printre cei cu care s-a aflat în relații apropiate se numără Marina Almășan și Florin Piersic.

Doctor in stiinte medicale, Alice Florescu Bleotu este fascinata  in ultimii ani de ezoterism si sustine conferinte peste tot prin ţară.  

”După moarte, s-a masurat remanenţa energiei la nivelul creierului, care dă posibilitatea integrării spiritului în alte planuri. Viața e cel mai mare dar... asa cum imbratisam copilul la naștere... venim din intuneric să gaăim lumina de la capătul tunelului prin experienţă” povestea mama senatoarei.

Alice Florescu este mandra de fiica sa, Diana, despre care spune ca este responsabila, curajoasa si bine pregatita profesional. Pe langa Diana, doctorita Florescu mai are un baiat si mai multi nepoti. 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un tren s-a blocat aproape de Bucureşti. Oamenii au stat în câmp, fără apă
x close