Antena 3 CNN Politică Mandatul deputatului PSD Florin Pâslaru, validat de comisia specială a Camerei

Mandatul deputatului PSD Florin Pâslaru, validat de comisia specială a Camerei

Mandatul deputatului PSD Florin Pâslaru, validat de comisia specială a Camerei
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    19 Dec 2012   •   17:55

Membrii Comisiei speciale, au validat, miercuri, mandatul deputatului PSD Florin Pâslaru, cu 20 de voturi pentru, şase împotrivă şi o abţinere.
    
Preşedintele Comisiei de validare a mandatelor de deputat, Florin Iordache, a afirmat miercuri că ANI a depus o contestaţie la Parlament pentru invalidarea mandatului de deputat în cazul lui Florin Pâslaru.
    
ANI a solicitat Camerei Deputaţilor să nu valideze mandatul deputatului PSD Florin Pâslaru, având în vedere că acesta are o decizie definitivă prin care a fost declarat în conflict de interese.
    
În noiembrie 2011, ANI a stabilit că deputatul PSD Florin Costin Pâslaru şi-a angajat fiul, Florin Alexandru Ioan Pâslaru, începând cu anul 2009, în cadrul Biroului Parlamentar - Circumscripţia electorală nr.18 Galaţi, fiind astfel în conflict de interese.

Raportul ANI a rămas definitiv, după ce Florin Pâslaru nu a făcut contestaţie. În legislatura trecută ANI a solicitat în mai multe rânduri Camerei Deputaţilor să-l revoce din funcţie pe deputatul Florin Pâslaru, însă discutarea cererii Agenţiei a fost amânată.
    
Plenul Camerei Deputaţilor a ales miercuri în prima sa şedinţă o comisie specială, compusă din 30 de membri, care urmează să valideze mandatele tuturor celor 412 deputaţi aleşi la scrutinul din 9 decembrie.




×
Subiecte în articol: mandat ANI
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close