Antena 3 CNN Politică Manfred Weber, despre Nicolae Ciucă, la Congresul PPE din București: "A arătat că poate aduce o incredibilă dezvoltare economică a României"

Manfred Weber, despre Nicolae Ciucă, la Congresul PPE din București: "A arătat că poate aduce o incredibilă dezvoltare economică a României"

Preşedintele PPE, Manfred Weber, a avut un mesaj pentru șeful PNL, Nicolae Ciucă.

Manfred Weber, despre Nicolae Ciucă, la Congresul PPE din București: "A arătat că poate aduce o incredibilă dezvoltare economică a României"
Sursa foto: Facebook/ Partidul National Liberal
de Mia Lungu    |    06 Mar 2024   •   16:55

Manfred Weber a vorbit în cadrul Congresului PPE, organizat la București. Întrebat despre posibila candidatură a lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale și despre alianța PNL-PSD, a răspuns:

"Îl văd pe Nicolae ca pe un adevărat prieten bun. Cu abilitățile sale de lider conduce acum puternic partidul. Îi mulțumesc pentru acest tip de leadership. 

Si cu relațiile sale puternice la nivel european în perioada in care a fost prim-ministru, a arătat că poate aduce o incredibilă dezvoltare economică a României. Rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din Romania, le pot simți. Așa că felicitări pentru ce a făcut."

Totodată, Manfred Weber i-a îndemnat pe alegătorii din România să voteze împotriva extremismului la alegerile europarlamentare din acest an. „Ne vom apăra Uniunea Europeană împotriva tuturor tendințelor naționaliste-extremiste de pe eșichierul politic. Acesta este mesajul meu.

Luați aceste alegeri în serios, mergeți la vot, participați, votați împotriva extremismelor și pentru un partid consolidat“, a spus Manfred Weber la București, la o conferință de presă alături de președintele PNL Nicolae Ciucă.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close