Antena 3 CNN Politică Marcel Boloș nu respinge posibilitatea de a prelua ministerul Transporturilor, la rotativa premierilor: "Este posibil acest lucru"

Marcel Boloș nu respinge posibilitatea de a prelua ministerul Transporturilor, la rotativa premierilor: "Este posibil acest lucru"

Actualul ministrul al Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a confirmat astăzi că este posibil să preia Ministerului Transporturilor, la rotativa premierilor PNL-PSD din luna mai.

Marcel Boloș nu respinge posibilitatea de a prelua ministerul Transporturilor, la rotativa premierilor: "Este posibil acest lucru"
Sursa foto: Agerpres Foto / Alex Tudor
de Mia Lungu    |    11 Ian 2023   •   21:33

"Dacă e să ne raportăm la ce s-a semnat şi s-a încheiat ca şi protocol în coaliţie, este o variantă care corespunde protocolului, este posibil acest scenariu, dar eu am spus-o de multe ori, nu contează persoana mea. De unde ştiţi că nu mi-ar plăcea Finanţele?", a spus răspuns Boloș, când a fost întrebat dacă ar accepta această poziție, la PrimaTV.

Boloş a precizat că a lucrat patru ani în Ministerul Transporturilor, "s-a implicat în atâtea proiecte de infrastructură, dar pe de altă parte, pregătirea lui pe fond este de finanţist, iar de 15 ani lucrează cu fonduri europene".

Întrebat dacă ar accepta să rămână ministru cu susţinerea PSD, Marcel Boloş a răspuns: "Având în vedere că de-a lungul timpului am fost susţinut de PNL, nu cred că m-aş simţi confortabil să zbor de la un partid la altul şi depinde demnitatea de om până unde te lasă".

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close