Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: "Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată!"

Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: "Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată!"

de Alin Tarnovschi    |    13 Sep 2020   •   20:15
Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: "Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată!"
Sursa foto: Hepta

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a lansat un atac dur la Guvernul Orban pe care l-a acuzat că a folosit bani publici preferențial pentru a racola primari în detrimentul copiilor care au nevoie de tablete sau manuale pentru a începe școala.

"Ați tăiat cu nesimțire 6 luni frunză la câini, și ați scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale!

Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale!

V-ați spălat rușinos pe mâini! Ați pasat responsabilitatea, dar banii i-ați dat doar primăriilor peneliste!

Însă copiii VOR SĂ FACĂ ȘCOALĂ! Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătulilor și avizilor de putere ce sunteți!

Ce vină are, Orban, un copil din Târgoviște?! Dar unul din Brăila?! Sau din Bistrița?! Sau din toate municipiile reședință de județ conduse de administrații PSD?! De ce nu le-ați dat niciun ban la rectificare, bolnavilor de putere?! Acești copii nu au dreptul la școală?! Ei nu au dreptul la condiții decente?!

Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată! 57 de milioane de lei aruncați din bugetul țării pentru mercatoul vostru nesimțit despre care ipocritul de la Cotroceni și cu cel de la Guvern nu știu nimic!

Primarii noștri au înțeles că sunteți total depășiți și incapabili să faceți ceva! Și au făcut tot ce trebuie, pentru că școala trebuie să înceapă! Cu Iohannis sau fără! Cu Orban sau fără! Cu Anisie sau fără! Pentru că toți copiii au dreptul la educație, nu doar cei din localitățile peneliste!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close