Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu a strâns baronii în jurul său. 35 de organizații îl susțin pentru preluarea conducerii PSD

Marcel Ciolacu a strâns baronii în jurul său. 35 de organizații îl susțin pentru preluarea conducerii PSD

Marcel Ciolacu a strâns baronii în jurul său. 35 de organizații îl susțin pentru preluarea conducerii PSD
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu.Facebook
26 Noi 2019   •   12:59

​​Înaintea Comitetului Executiv (CEx) al PSD în care Viorica Dăncilă ar urma să predea puterea în partid lui Marcel Ciolacu și unei echipe colective de conducere, mai mulți lideri social-democrați s-au întâlnit în biroul președintelui Camerei Deputaților.

Cu susținerea a 35 de organizații, Marcel Ciolacu va propune o conducere colectivă, avându-l ca locotenent pe Paul Stănescu, plus 8 vicepreședinți regionali. Mandatul noii conduceri urmează să dureze până la congresul care ar putea avea loc în decembrie sau ianuarie, scrie hotnews.ro.

Citește și: Şedinţă în biroul lui Marcel Ciolacu, cu liderii PSD: Să avem răbdare până la CEx

Paul Stănescu, Florin Iordache și Mihai Fifor au venit la discuții cu Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a avut, luni, o discuție cu Viorica Dăncilă și a convins-o pe aceasta să-și depună demisia din fruntea partidului. Luni seară, el a reușit să coaguleze susținerea liderilor PSD pentru a fi susținut ca președinte interimar al PSD. De altfel, din viitoarea conducere vor face parte Paul Sănescu, Claudiu Manda și Niculae Bădălău până la organizarea unui congres extraordinar.

Citește și: Culisele negocierii dintre Ciolacu şi Dăncilă. Cine l-a trădat pe fostul premier și ce rol va juca Mihai Tudose în reformarea PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close