Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Aceasta este diferența dintre PSD și PNL

Marcel Ciolacu: Aceasta este diferența dintre PSD și PNL

Marcel Ciolacu a lansat, joi, un nou atac la Partidul Național Liberal și la Guvernul Orban. Liderul PSD îi acuză pe liberali că au cheltuit 3 milioane de euro pentru un spital care a rămas nefolosit de 5 luni și face comparație cu spitalul realizat de administrațiile PSD din Iași și Neamț care au investit într-un spital mobil echipat modern.

Marcel Ciolacu: Aceasta este diferența dintre PSD și PNL
Sursa foto: Hepta/ Antena 3
de Gabriel Dano    |    24 Sep 2020   •   17:45

"Peneliștii au dat 3 milioane de euro pentru un spital fantomă, care zace #nefolosit de 5 luni și pe care acum încearcă să îl vândă pe bucăți! În schimb, administrațiile PSD din #Iași și #Neamț au investit în cel mai mare spital mobil din România, complet echipat cu aparatură performantă, cu o capacitate de 256 de paturi, din care 103 de tip ATI.

Un spital care ar putea asigura, de ASTĂZI, tratament pentru bolnavii COVID din regiunea Moldovei, dacă ieșeanul Costel Alexe, ministrul Mediului, ar elibera ADEVERINȚA DE MEDIU... Un președinte interesat cu adevărat de problemele românilor s-ar fi implicat până acum în rezolvarea acestei situații, l-ar fi somat pe ministrul numit chiar de el să emită urgent autorizația. Dar președintele Iohannis este interesat doar de alegeri, mutând la Cotroceni sediul de campanie al unui candidat care oricum va pierde", a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD PNL
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close