Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Un nou jaf naţional al Coaliţiei! Prin comparaţie, vânzarea companiilor de stat e un mizilic!

Marcel Ciolacu: Un nou jaf naţional al Coaliţiei! Prin comparaţie, vânzarea companiilor de stat e un mizilic!

Preşedintele PSD avertizează în legătură cu un proiect de lege depus în Parlament de reprezentanţi ai Coaliţiei la Putere, proiect pe care îl califică drept jaf naţional.

Marcel Ciolacu: Un nou jaf naţional al Coaliţiei! Prin comparaţie, vânzarea companiilor de stat e un mizilic!
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   15:54

Marcel Ciolacu îi acuză pe iniţiatori că intenţionează vânzarea terenurilor agricole româneşti, a căror valoare este estimată la 100 de miliarde de euro.

"Prin legislația adoptată anul trecut, în acord cu legislația europeană, i-am împiedicat să mai vândă aceste terenuri străinilor. Pentru a proteja atât fermierii, cât și statul român, în condițiile în care deja 4 milioane de hectare de pământ nu mai sunt ale românilor!

Ce fac ei acum ?! 61 de deputați și senatori ai Puterii, în frunte cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, au depus la Senat un proiect de lege prin care să se dea din nou drumul vânzării pământului românesc! Concret, dispar condițiile privind domiciliul și rezidența, dar - mai ales - dispar și interdicțiile de înstrăinare care erau de minim 8 ani de la data cumpărării terenurilor (...)

Cum vom putea spera să nu mai fim o mare piață de desfacere pentru toate porcăriile pline de pesticide venite din afară ?! Nicicum, dacă ei distrug acum tot!

PS: Prin comparație, cele 10 miliarde de euro pe care vor să-i obțină din vânzarea companiilor românești vor părea un mizilic", a scris preşedintele PSD pe pagina sa de Facebook.

Proiectul menţionat de Marcel Ciolacu poate fi consultat aici.

Un nou jaf național al coaliției de dreapta : vânzarea pământului agricol românesc! ❗100 de miliarde de euro – atât...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 15 martie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu jaf naţional
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close