Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu anunță când cade Guvernul PNL: Avem voturile necesare să trecem moțiunea!

Marcel Ciolacu anunță când cade Guvernul PNL: Avem voturile necesare să trecem moțiunea!

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a lansat, duminică, la Sinteza zilei, un atac virulent la adresa lui Ludovic Orban și a anunțat că există o majoritate în Parlament pentru dărâmarea Guvernului PNL.

Marcel Ciolacu anunță când cade Guvernul PNL: Avem voturile necesare să trecem moțiunea!
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Gabriel Dano    |    05 Iul 2020   •   21:39

"Orban nu mai are niciun fel de credibilitate. Președintele României, în acest moment, trebuie să recunoască acest eșec politic care se numește Orban și să-i ceară de îndată demisia. El nu mai este ascultat de cetățeni, oamenii și-au dat seama de toată manipularea cu cifrele, de tot acest joc politic. În alte țări europene niciun lider politic, primul ministru, președintele nu au avut dreptul să facă apel la cetățeni să intervină peste specialiști. (...)

Ei au făcut din această pandemie un joc politic, iar acum acest joc politic li se întoarce în cap fiindcă oamenii nu mai cred, nu știu ce să creadă și nu văd nicio coerență în actul guvernamental și în decizii", a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD afirmă că s-ar impune demisia premierului Ludovic Orban.

"Cred că demisia lui Orban de fapt ar fi cea mai potrivită, pentru că acum președintele ar trebui doar să recunoască un eșec politic în acest guvern. Dacă va fi peste câteva luni cu aceste prelungiri de stări de urgență și de alertă președintele României va avea de gestionat un dezastru. (...)

Vom avea voturile suficiente ca să treacă această moțiune. Am avut discuții cu toți liderii politici cu reprezentare în Parlamentul României. Marea majoritate a liderilor politici și a grupurilor parlamentare doresc să voteze această moțiune. Mulți dintre ei au și anunțat: domnul Victor Ponta a anunțat, domul Tăriceanu a anunțat. Sunt ferm convins că vor fi voturile necesare", a spus Ciolacu.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban
Parteneri
Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi, chiar dacă au cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină
x close