Antena 3 CNN Politică Ciolacu, apel la colegii de partide: "Guvernul Cioloş nu trece. Trebuie să găsim imediat soluţia, să scoatem România din criză"

Ciolacu, apel la colegii de partide: "Guvernul Cioloş nu trece. Trebuie să găsim imediat soluţia, să scoatem România din criză"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut un apel, miercuri, la colegii de partide, să găsească o soluţie pentru a scoate România din criză, convins fiind că Guvernul Cioloş nu va trece azi de votul din Parlament.

Ciolacu, apel la colegii de partide: "Guvernul Cioloş nu trece. Trebuie să găsim imediat soluţia, să scoatem România din criză"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Oct 2021   •   11:56

"E clar că acest Guvern nu are cum să treacă. Știe și dl Cioloș, știe toată lumea. Este o bătaie de joc la adresa românilor. Nu putem accepta un ministru al Sănătății care este părtaș la acest dezastru sanitar. Dar trebuie să punem urgent ceva în loc. 

De aceea, fac un apel către toți șefii de partide! Vă cer să ne întâlnim imediat și să găsim împreună o soluție pentru a scoate România din criză! Gata cu politica! Nu se mai poate așa. 

Trebuie să facem altceva. Trebuie ca politicienii să facă un pas în spate. Și să aducem specialiști și experți în sănătate care să vină urgent cu un proiect prin care să reducem numărul de morți. Spectacolul politic sinistru trebuie să înceteze", a declarat, miercuri, Marcel Ciolacu, în plen.

Social-democratul a mai sus că jocul politic al actualei puteri "a mers prea departe" şi trebuie să înceteze.

"Acest joc politic al actualei puteri a mers prea departe. Egoismul şi lipsa de asumare ne-a adus în această situaţie dramatică.

Eu consider că ne-am certat suficient. Această luptă politică face rău tuturor.

Este o demenţă din care fiecare vrea să iasă cu mai mult procente, e clar că acest guvern nu are cum să treacă.

Vă cer să fiți măcar în al 12-lea ceas bărbați de stat! Vă cer să fiți alături de români în acest război cu moartea! Vă cer să trecem împreună România peste acest dezastru sanitar! Vă cer să nu rămâneți o pată urâtă și neagră în istoria acestei țări", a adăugat președintele social-democraților.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close