Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Aș vota pentru un nou mandat pentru Mugur Isărescu. BNR are nevoie de stabilitate"

Marcel Ciolacu: "Aș vota pentru un nou mandat pentru Mugur Isărescu. BNR are nevoie de stabilitate"

Marcel Ciolacu spune că ar vota pentru un nou mandat pentru Mugur Isărescu. "BNR are nevoie de stabilitate și de experiență, mai ales în contextul actual", motivează premierul.

Marcel Ciolacu: "Aș vota pentru un nou mandat pentru Mugur Isărescu. BNR are nevoie de stabilitate"
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Mia Lungu    |    25 Ian 2024   •   22:40

"Eu aș vota în acest context pentru un nou mandat pentru Mugur Isărescu. Eu, ca parlamentar, aș vota. BNR are nevoie de stabilitate și de experiență, mai ales în contextul actual", spune la Realitatea Plus premierul Marcel Ciolacu.

Mandatul actualului guvernator al Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, expiră în octombrie 2024.

Isărescu deține funcția de guvernator BNR din septembrie 1990.

Marcel Ciolacu: N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu va avea niciun parteneriat politic cu președintele Iohannis la alegeri. "N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea".

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, într-o emisiune la Realitatea TV, că nu are în plan niciun fel de înțelegere cu președintele Klaus Iohannis pentru alegerile din acest an. 

Legat de vreun parteneriat politic cu Iohannis, Ciolacu a răspuns: "Dacă dumneavoastră credeți eu o să uit vreodată că am fost acuzat total pe nedrept când era pandemie și Parlamentul nu se putea reuni că Ciolacu a vândut Ardealul, noaptea, iar mama mea, Dumnezeu s-o ierte, m-a întrebat în cinci minute în lacrimi: 'Mamă, o să te bage la pușcărie pentru înaltă trădare?!', credeți că voi uita lucrurile acestea? Vă înșelați".

Pe de altă parte, premierul Ciolacu a arătat că are o relație instituțională cu președintele. "Și cred că este corect să fie așa", a arătat șeful Executivului.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close