Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, replică pentru Florin Roman, după adoptarea bugetului pe 2024: "Era suficient cuvântul meu și al președintelui Nicolae Ciucă"

Marcel Ciolacu, replică pentru Florin Roman, după adoptarea bugetului pe 2024: "Era suficient cuvântul meu și al președintelui Nicolae Ciucă"

Reacția lui Marcel Ciolacu, după adoptarea bugetului pe 2024: Atac către opoziție și Florin Roman.

Marcel Ciolacu, replică pentru Florin Roman, după adoptarea bugetului pe 2024: "Era suficient cuvântul meu și al președintelui Nicolae Ciucă"
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2023   •   18:32

Premierul Marcel Ciolacu i-a spus, miercuri, liberalului Florin Roman, după aprobarea bugetului pentru 2024, că nu era nevoie de un amendament că anul viitor nu se vor mări taxele:

"Era suficient cuvântul meu și al președintelui dvs, Nicolae Ciucă”.

"Să știți, domnule Roman, că nu era nevoie de niciun amendament. Era suficient cuvântul meu și al președintelui dumneavoastră, Nicolae Ciucă, că taxele anul viitor nu se vor mări”, spune premierul Marcel Ciolacu, după ce bugetul de stat pentru anul 2024 a fost aprobat în Parlament.

Ciolacu spune că "este un buget pentru români, nu este un buget pentru politicieni, e un buget pe dezvoltare, un buget care acoperă investițiile, anul acesta fiind mai mari decât consumul”.

Citește și: Parlamentul a aprobat bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale pe anul 2024

Parlamentul României a adoptat articolul din legea bugetului, în care am depus amendamentul PNL, prin care se blochează creșterea impozitelor și taxelor în România, în 2024, cerută de USR în PNRR, anunță deputatul PNL Florin Roman.

"Parlamentul României a adoptat articolul din legea bugetului, în care am depus amendamentul PNL, prin care blocăm creșterea impozitelor și taxelor în România, în 2024, cerută de USR în PNRR”, a scris pe Facebook Florin Roman.

Deputatul PNL afirma că nu se introduc impozite, taxe sau contribuții obligatorii noi, nu se majorează cele existente și nu se lărgesc bazele de impunere, nu se elimină și nu se reduc facilitățile existente.

Citește și: Florin Roman: "Amendamentul prin care blocăm creșterea impozitelor și taxelor în 2024 a fost adoptat"

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu buget 2004
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close