Antena 3 CNN Politică Faza zilei: Marcel Ciolacu tot nu își ține banii în portofel

Faza zilei: Marcel Ciolacu tot nu își ține banii în portofel

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, din nou nu îi stau bine banii în buzunar, în ciuda faptului că a declarat că a primit numeroase portofele de la prieteni după apariția din luna martie în care, în timpului unei conferință de presă, i-au ieșit banii la vedere.

Faza zilei: Marcel Ciolacu tot nu își ține banii în portofel
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    15 Iun 2021   •   15:14

Luni, liderul PSD a băgat mâna în buzunarul sacoului, însă, în momentul în care a scos mâna, a fost la un pus să îi cadă de acolo câteva bancnote. 

Ciolacu a reacționat imediat, le-a prins din zbor și le-a pus la loc. Aceasta este încă o dovadă că nu își ține banii în portofel, în ciuda faptului că mai mulți prieteni i-au sărit în ajutor după incidentul din martie și i-au făcut cadou câte un portofel. 

”Am primit de la prieteni foarte multe portofele cadou. Rar se întîmplă să am mai mult de 200 – 300 de lei în buzunar, în rest achit cu cardul”, a declarat Ciolacu.

În luna martie, Marcel Ciolacu a vorbit două minute la o conferință de presă în timp ce din buzunarul interior al sacoului îi ieșeau mai multe bancnote. Abia la sfârșit a văzut președintele PSD  suma de bani și a reacționat, împingând-o atent, înapoi în buzunar. La scurt timp după conferinţa de presă, Ciolacu a făcut o postare în care, ataşat pozei cu banii în buzunar, a alăturat un mesaj.

„Uite, asta înseamnă transparență”, a glumit liderul PSD la momentul respectiv.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close