Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Românii care se testează nu mai au, efectiv, nici un drept! Încalcă barbar toate drepturile fundamentale ale cetățenilor!

Marcel Ciolacu: ”Românii care se testează nu mai au, efectiv, nici un drept! Încalcă barbar toate drepturile fundamentale ale cetățenilor!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că prin decizia Guvernului de eliminare a testării din certificatul verde, PNL încalcă barbar toate drepturile fundamentale ale cetățenilor și ”ne scoate din Europa civilizată, unde testul negativ rămâne o soluție unanim acceptată pentru ca viața economico-socială să continue”.

Marcel Ciolacu: ”Românii care se testează nu mai au, efectiv, nici un drept! Încalcă barbar toate drepturile fundamentale ale cetățenilor!
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Laura Dinu    |    04 Oct 2021   •   11:55

”În România lui Iohannis și Cîțu, testarea care, alături de vaccinare și trecerea prin boală, a stat la baza apariției certificatului digital COVID la nivel european, este, practic, anulată prin Hotărâre de Guvern! Românii care se testează nu mai au, efectiv, nici un drept!

Astfel, guvernarea marilor apărători ai libertății și democrației devine una care încalcă barbar toate drepturile fundamentale ale cetățenilor. Prin asemenea decizii, PNL ne scoate din Europa civilizată, unde testul negativ rămâne o soluție unanim acceptată pentru ca viața economico-socială să continue!

Iată de ce, mâine, prin votul moțiunii de cenzură, acești satrapi ai libertății trebuie să plece acasă! Nu vom accepta asemenea reglementări aberante și vom modifica în Parlament acest HG prin care democrația este transformată într-o autocrație sanitară, condusă robotic de la Cotroceni!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

În România lui Iohannis și Cîțu, testarea care, alături de vaccinare și trecerea prin boală, a stat la baza apariției...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 4 octombrie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu certificat verde PSD
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close