Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Comisioanele bancare nu vor creşte în România nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice"

Marcel Ciolacu: "Comisioanele bancare nu vor creşte în România nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice"

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că a ajuns la un acord cu Asociația Română a Băncilor și cu reprezentanții celor mai importante bănci din România, dar și cu cei ai BNR, astfel încât comisioanele bancare să nu crească în România nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice.

Marcel Ciolacu: "Comisioanele bancare nu vor creşte în România nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice"
Sursa foto: Facebook/ Guvernul Romaniei
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2023   •   19:18

"Comisioanele bancare NU vor crește în România nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice. Acesta este acordul la care am ajuns astăzi cu Asociația Română a Băncilor și cu reprezentanții celor mai importante bănci din România, dar și cu cei ai BNR.

Mă bucur că argumentele aduse au fost pe deplin înțelese și le mulțumesc pentru deschiderea la dialog.

Dialogul este calea prin care putem găsi cele mai bune soluții atât pentru oameni, cât și pentru economie", a transmis Marcel Ciolacu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Comisioanele bancare NU vor crește în România nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice. Acesta este...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 6 noiembrie 2023

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close