Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Pandemia nu s-a terminat, să dărâmăm zidul urii dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi"

Marcel Ciolacu: "Pandemia nu s-a terminat, să dărâmăm zidul urii dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că au fost doi ani pierduţi, de criză economică şi sanitară, iar partidul său a decis să ofere din experienţă pentru a opri această situaţie de destabilizare a ţării.

Marcel Ciolacu: "Pandemia nu s-a terminat, să dărâmăm zidul urii dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2021   •   10:51

"Deciziile pe care le luăm pot schimba direcţia naţiunii pentru anii următori. Au fost doi ani pierduţi, doi ani de instabilitate, de criză economică şi sanitară, doi ani în care milioane de români au fost abandonaţi de stat.

Suntem într-un punct critica care necesită o decizie fundamentală: PSD este cel mai responsabil şi mai stabil partid din România, de aceea PSD trebuie să facă o alegere în acest moment, iar alegerea următoare: vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne folosim priceperea pentru a opri, pentru a fi alături de români şi a stabiliza ţara.

Am acceptat această provocare pentru că PSD nu fuge niciodată de responsabilitate şi pentru asta am decis să intrăm cu prima linie a partidului. 

Am propus oameni cu experienţă politică, am venit cu profesionişti din mediul privat, medici de excepţie, nu e timp de experimente, trebuie să aplicăm măsurile PSD încă din prima zi.

Pandemia nu s-a terminat: să dărâmăm zidul urii dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi", a spus, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraților a afirmat că PSD a propus oameni cu experiență politică și administrativă.

"PSD ştie să guverneze, am demonstrat întotdeauna, mai ales când am venit ca să reparăm dezastrul unor alte guvernări.

La mulţumesc tuturor miniştrilor PSD pentru că au acceptat această provocare grea şi îi rog să fie alături de români în fiecare decizie luată.

Eu cred că România are nevoie de un nou drum, în care statul are nevoie de cetăţeni, mai ales de cei vulnerabili. Un drum în care familiile cu copii sunt ajutate, un drum care să aducă beneficii tuturor. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în România în ultimii doi ani.

În pandemie, cei bogaţi s-au îmbogăţit şi mai mult, iar statul şi-a pierdut simţul responsabilităţii faţă de cei care munces din greu. 

Acest lucru trebuie să se schimbe, PSD intră la guvernare pentru a le fi alături celor care au luptat singuri până acum", a spus, joi, Ciolacu.

Marcel Ciolacu: "Pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor pentru a-şi plăti facturile în această iarnă"

"Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei.

România trăieşte în săracie, foame şi frig, s-a scumpit tot ce se putea scumpi, avem o inflaţie record. 

De acum avem datoria să scăpăm prăbuşirea nivelului de trai, PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social, vom creşte alocaţiile, pensiile, salariul minim şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap.

Pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-şi plăti facturile în această iarnă. 

M-am săturat să aud mereu, nu sunt bani pentru oameni, PSD a venit la guvernare în momente grele şi a crescut veniturile. 

Aşa vom face şi acum, vom aduce mai mulţi bani la buget şi vom completa veniturile tuturor oamenilor.

E nevoie să punem capăt haosului sanitar (...)", a declarat, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.
 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close