Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Decizia de majorare a salariului minim, decisă în coaliţie pe 15 decembrie. Eu am respectat această decizie"

Marcel Ciolacu: "Decizia de majorare a salariului minim, decisă în coaliţie pe 15 decembrie. Eu am respectat această decizie"

Premierul Marcel Ciolacu transmite că respectă decizia luată în coaliție, privind majorarea salariului minim de la 1 iunie. 

Marcel Ciolacu: "Decizia de majorare a salariului minim, decisă în coaliţie pe 15 decembrie. Eu am respectat această decizie"
Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2024   •   13:16

"E o decizie luată pe data de - cred - 15 decembrie, în coaliție, de noi toți, de a se merge cu salariul minim de 3.300 de la 1 ianuarie, urmând ca pe urmă să fie mărit la 1 iunie la 3.700 de lei. 

Nu-mi aduc aminte ca, până s-a luat decizia, cu adevărat împreună cu partenerii sociali, cu sindicatele de guvern, să fi fost altă decizie. Eu am respectat această decizie", a declarat premierul Marcel Ciolacu.

În ceea ce privește 200 de lei neimpozabili, premierul afirmă că "există o lege, e adevărat, cu caracter temporar, care se termină pe data de 31 decembrie".

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, liberalii acuză PSD și pe premierul Marcel Ciolacu pentru că au anunțat majorarea, deși înțelegerea în coaliție era ca discuția să aibă loc după alegerile din 9 iunie, potrivit Mediafax.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toţi comercianţii români sunt obligaţi acum să accepte plata cu cardul
x close