Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Demersul stalinist al PNL-USR-PLUS-UDMR trebuie să ajungă la coşul de gunoi"

Marcel Ciolacu: "Demersul stalinist al PNL-USR-PLUS-UDMR trebuie să ajungă la coşul de gunoi"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a reacţionat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, după ce CCR a anunţat că numirile de la TVR şi Radio au fost neconstituţionale.

Marcel Ciolacu: "Demersul stalinist al PNL-USR-PLUS-UDMR trebuie să ajungă la coşul de gunoi"
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    17 Iun 2021   •   14:24

"Petrecerea s-a terminat! Plecați acasă! Cu tot cu experții voștri în vrăjitorie! CCR – în unanimitate, a dat dreptate astăzi PSD pe sesizarea privind numirile ilegale de la TVR și Radio!

Nu ne oprim aici! Vom lupta în continuare împotriva acestei puteri abuzive care încearcă prin mijloace antidemocratice să își subordoneze politic toate instituțiile statului!

Astăzi, depunem sesizarea la CCR privind revocarea Avocatului Poporului. Demersul stalinist al PNL-USR-UDMR trebuie să ajungă la coșul de gunoi al istoriei!

În plus, vom trimite adrese către Comisia Europeană, Comisia de la Veneția și toate celelalte organisme internaționale prin care vom semnala atacul acestei Coaliții TOXICE asupra statului de drept!", a scris Marcel Ciolacu.

Petrecerea s-a terminat! Plecați acasă! Cu tot cu experții voștri în vrăjitorie! CCR – în unanimitate, a dat dreptate...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 17 iunie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD CCR
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close