Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu nu își dorește desființarea SIIJ: ”Trebuie intervenit și văzut ce trebuie făcut!”

Marcel Ciolacu nu își dorește desființarea SIIJ: ”Trebuie intervenit și văzut ce trebuie făcut!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că România trebuie să găsească soluții pentru a închide MCV-ul, „dar nu prin desființarea SIIJ”.

Marcel Ciolacu nu își dorește desființarea SIIJ: ”Trebuie intervenit și văzut ce trebuie făcut!”
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    12 Noi 2021   •   10:38

Liderul PSD afirma că trebuie identificate soluții pentru îmbunătățirea activității Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

„În acea zonă (Justiție - n.r.) trebuie intervenit și văzut ce trebuie făcut, astfel încât să închidem MCV-ul, dar nu prin desființarea SIIJ”, spune Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a transmis și miercuri că social-democrații nu vor desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

„Am văzut cum a funcționat justiția fără SIIJ și vedem cum funcționează cu SIIJ. Bine ar fi să găsim o soluție să o facem și mai funcțională”, afirma liderul PSD.

Marcel Ciolacu: "Vom merge cu PNL la Comisia Europeană și vom renegocia PNRR. Vreți să-mi asum eu ce a făcut USR?"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre majorarea pensiilor și alocațiilor, chiar dacă acest lucru nu este asumat în PNRR, susținând că va renegocia Planul.

"Vom merge cu cei de la PNL la Comisia Europeană și vom negocia anumite capitole din PNRR

O spun cu toată sinceritatea. Vom merge împreună și vom demonstra ce este sustenabil și ce nu este, ce ne angajăm, ce nu ne angajăm", a spus liderul PSD, potrivit romaniatv.net.

"Vreți să-mi asum eu tot ce a făcut USR-ul în guvern? Eu i-am văzut la televizor. Ei n-au fost pe la guvernare... Și mai apare și Orban, nu are nicio treabă cu guvernul, n-au murit oamenii... E cum ar veni Rafila la Sănătate și n-ar face nimic...", a adăugat liderul PSD.

"Există la Comisia Europeană această posibilitate. În șase luni anunți, și într-un an poți să mergi la renegociere. 

Păi, ori facem o treabă cap-coadă, ceva cu o logică economică, ori spunem că am încercat, astea-s argumentele... și ne vedem fiecare de drumul lui", a conchis liderul PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close