Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre congresul PSD din 2020: „Am o veste bună pentru colegi. Nu știu cât de bună e pentru Orban”

Marcel Ciolacu, despre congresul PSD din 2020: „Am o veste bună pentru colegi. Nu știu cât de bună e pentru Orban”

Marcel Ciolacu a precizat, duminică, în emisiunea ”Subiectiv” că nu s-a decis în privința candidaturii sale la funcția de președinte al PSD. În același timp, președintele interimar al social-democraților a subliniat că partidul a fost bine pregătit în privința propriilor alegeri, dat fiind faptul că urmează Congresul PSD, cât și în privința alegerilor locale și parlamentare din acest an.

Marcel Ciolacu, despre congresul PSD din 2020: „Am o veste bună pentru colegi. Nu știu cât de bună e pentru Orban”
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
05 Ian 2020   •   20:56

„Eu am primit un mandat de la colegi și cred că nu m-am făcut de râs. Am o veste bună pentru PSD. Tot ce a ținut de probleme organizatorice s-a rezolvat. Partidul este pe şine. Nu știu cât de bună e vestea pentru domnul Orban. Nu contează cine candidează. Nu m-am decis dacă candidez sau nu. Nu asta e esența Congresului. Cred că modificările la statut sunt importante, modul în care se vor face alegerile, dacă se va face pe proiecte. Să nu mai fie o luptă pe funcții, ci să trecem la o treaptă a proiectelor politice. E important să fie mai mulți candidați. În ultimul rând, cine candidează și cum candidează. Vreau să mărim cercul decizional. Sunt și idei ca din CEx să facă parte și primarii de mari municipii și președinții de consilii județene, astfel încât deciziile să se ia mult mai larg, chiar dacă ședințele vor dura mai mult, astfel încât să nu se mai facă greșeli majore", a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Citește Și Marcel Ciolacu, anunț oficial despre moțiunea de cenzură

De asemenea, Marcel Ciolacu a subliniat că congresul social-democraților va avea loc până la sfârșitul lunii februarie.

Marcel Ciolacu, dspre congresul PSD din 2020: „Am o veste bună pentru colegi. Nu știu cât de bună e pentru Orban”

 

 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close