Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Dezbinarea nu ne va salva în faţa provocărilor economice, sanitare şi de securitate"

Marcel Ciolacu: "Dezbinarea nu ne va salva în faţa provocărilor economice, sanitare şi de securitate"

Marcel Ciolacu, a transmis, luni, la 163 de ani de la Unirea Principatelor, că ”românii au nevoie mai mult ca oricând de unitate şi de stabilitate”. ”Dezbinarea nu ne va salva în aceste momente dificile”, a transmis Preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu: "Dezbinarea nu ne va salva în faţa provocărilor economice, sanitare şi de securitate"
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    24 Ian 2022   •   12:00

”La 163 de ani de la Unirea Principatelor, românii au nevoie mai mult ca oricând de unitate şi de stabilitate! Românii au nevoie de fapte şi decizii corecte care să demonstreze că le suntem alături”, a transmis, luni, Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

Preşedintele PSD a mai afirmat că ”dezbinarea nu ne va salva în aceste momente dificile”.

”Dezbinarea nu ne va salva în faţa provocărilor economice, sanitare şi de securitate, ci tocmai idealurile care i-au animat pe unioniştii de la 1859 şi care încă îi mai animă pe români! La mulţi ani, dragi români”, a mai transmis Ciolacu.

Şi premierul Nicolae Ciucă a transmis, luni, un mesaj de Mica Unire: ”Să ne dăm mâinile și, cu speranță, să depășim toate problemele și să fim uniți pentru viitorul românilor și al României!”. 

La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis a transmis un apel la solidaritate naţională. „La fel ca în perioada care a urmat Unirii Principatelor Române, avem astăzi instrumentele și resursele necesare pentru a moderniza România. Națiunea română este mai puternică atunci când este solidară”, a spus luni Klaus Iohannis, la Monumentul „Mormântul Ostașului Necunoscut”.

 

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close