Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Dreapta întoarce România în anii 1996-2000. Se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul”

Marcel Ciolacu: ”Dreapta întoarce România în anii 1996-2000. Se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a spus că partidele de dreapta întorc acum România în anii 1996-2000, iar singurii care pot scoate țara din criză sunt social-democrații.

Marcel Ciolacu: ”Dreapta întoarce România în anii 1996-2000. Se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    13 Oct 2021   •   11:04

”Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenție Democrată, cu PNL și USR, se ceartă pe putere, în vreme ce țara se scufundă în criză!

Avem cea mai mare inflație din ultimii 10 ani. Școlile și spitalele nu au bani să plătească utilitățile. O treime din micile companii sunt în insolvență sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie.

La Cotroceni, un alt Emil Constantinescu - mult mai depășit de situație - se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul.

Și, la fel ca atunci, indiferent ce combinații ar face, ajungem la același rezultat: doar PSD este capabil să scoată țara din cea mai grea situație socio-economică din ultimii 20 de ani!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close