Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după demisia lui Marius Budăi în scandalul Căminelor Groazei: ”Este un gest de onoare pentru care îi mulțumesc”

Marcel Ciolacu, după demisia lui Marius Budăi în scandalul Căminelor Groazei: ”Este un gest de onoare pentru care îi mulțumesc”

Marcel Ciolacu, premierul României, a făcut declaraţii după demisia ministrului Muncii, Marius Budăi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2023   •   11:18

Demisia lui Budăi vine în contextul scandalului Căminelor Groazei. Este prima demisie la un nivel atât de înalt din partea unui oficial în acest caz.

Premierul Marcel Ciolacu a spus, la începutul ședinței de Guvern de joi, că a văzut prea multe situații care demonstrează că activitatea de îngrijire a vârstnicilor a devenit "o afacere” în care se urmărește profitul cu orice preț, chiar și prin "suferințe crunte provocate seniorilor noștri”.

Citeşte şi: Marius Budăi a demisionat din funcție

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Am văzut dezvăluiri ale presei care denotă că nu mai există niciun gram de empatie, de compasiune. Așa ceva se va sfârși, oricât de multe și de dure schimbări va trebui să facem.

Citeşte şi: Cea mai mare operaţiune de salvare a bunicilor dintr-un azil fără autorizaţie, în Târgu-Jiu. Seniorii, salvaţi cu ambulanţele

Am avut azi dimineață o discuție cu domnul Ministru al Muncii, Marius Budăi, care m-a anunțat despre decizia de a-și da demisia la finalul acestei ședințe. Este un gest de onoare pentru care îi mulțumesc și sunt convins că aceasta este reacția firească a unui decident politic”, a afirmat premierul.

 

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close