Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după altă zi de negocieri cu liberalii: "PSD este de acord cu guvern rotativ, PNL nu a luat această decizie"

Marcel Ciolacu, după altă zi de negocieri cu liberalii: "PSD este de acord cu guvern rotativ, PNL nu a luat această decizie"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că PNL nu a luat încă o decizie de susținere a formulei de a ocupa, prin rotație, funcția de premier. Liderul PSD nu susține varianta Florin Cîțu sau Nicolae Ciucă - premier.

Marcel Ciolacu, după altă zi de negocieri cu liberalii: "PSD este de acord cu guvern rotativ, PNL nu a luat această decizie"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    16 Noi 2021   •   16:00

"Eu cred că deja suntem întârziați. Ar trebui să propunem un premier cât mai repede. Acum în interiorul PSD avem această decizie că se poate merge prin rotație. Așteptăm și de la PNL o decizie. După o decizie la PNL prin rotație intrăm în negocieri și hotărâm. Cred că ponderile parlamentare contează cât mai mult. PSD e pregătit să ducă toate negoceirile ca să deblocăm", a declarat, marțo, Marcel Ciolacu.

PSD și PNL nu au reușit să cadă de acord privind majorarea pensiilor. Marcel Ciolacu spune că discuțiile vor fi încheiate miercuri, într-o nouă rundă de negocieri.

"O să revină domnul Vîlceanu cu ultimele impacturi calculate pe care le-am trecut azi în revistă. Am finalizat zona de IMM-uri. Capitolul social va fi închis mâine după ce ni se aduc toate impacturile. S-au căutat toate zonele pe care statul nu are suficiente venituri, de exemplu cum sunt redevențele. Vedem care este impactul bugetar", a declarat Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD PNL negocieri

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close