Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, avertizare dură pentru premierul liberal: "Cîţule, ai şi tu părinţi! PSD ţi-a scris programul, mincinosule?"

Marcel Ciolacu, avertizare dură pentru premierul liberal: "Cîţule, ai şi tu părinţi! PSD ţi-a scris programul, mincinosule?"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că a mințit în legătură cu pensiile. Asta, în contextul în care premierul a anunţat, miercuri, că punctul de pensie va mai creşte abia în 2022.

Marcel Ciolacu, avertizare dură pentru premierul liberal: "Cîţule, ai şi tu părinţi! PSD ţi-a scris programul, mincinosule?"
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2021   •   20:00

Ciolacu aminteşte că în programul de guvernare, votat în decembrie, scria „negru pe alb” că acestea vor crește în 2021.

"PSD ți-a scris programul de guvernare, mincinosule?! Voi și coaliția voastră de țepari și incompetenți v-ați votat în decembrie în Parlament programul de guvernare care prevedea negru pe alb creșterea pensiilor în 2021!

După mai puțin de două luni vii și dai vina pe PSD că nu le mai poți crește (...)

Marcel Ciolacu: Cîţule, ai şi tu părinţi! Lasă pensionarii în pace!

Spui că vor crește totuși în 2022, dar nu le spui românilor că asta înseamnă MAXIM 4 % (inflația medie 2,4 – 2,6% plus jumătate din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat adică 1- 1,4%).

Și nici asta măcar nu se știe când în 2022. Probabil în decembrie, cu plata în 2023!!!

Nu le arunca firimituri oamenilor care au muncit o viață, că și tu ai părinți, Cîțule! Lasă-i în pace, dacă nu ești capabil să înțelegi că pensiile nu sunt pomană!

N-ai bani?! Nu mai furați. Nu mai angajați cohorte de chelnerițe și miss-uri la stat. Nu vă mai îmbuibați prin toate consiliile de administrație! Nu mai politizați! Nu mai inventați noi funcții la stat, așa cum e cu secretarii generali de la prefecturi”, a scris preşedintele PSD pe Facebook.

Cîțu, ești un mincinos! Ce încredere să mai aibă europenii să îți dea pe mâna 30 de miliarde de euro, când tu îți minți...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 10 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Florin Cîțu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close