Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "M-am săturat, la fiecare discuţie să apară tiriplici care îşi dau cu părerea!"

Marcel Ciolacu: "M-am săturat, la fiecare discuţie să apară tiriplici care îşi dau cu părerea!"

Marcel Ciolacu a afirmat, luni, că s-a săturat ca la fiecare discuţie a coaliției de guvernare să apară tot felul de "tiriplici" care vin şi îşi dau cu părerea, după ce au distrus România.

Marcel Ciolacu: "M-am săturat, la fiecare discuţie să apară tiriplici care îşi dau cu părerea!"
Sursa foto: Antena 3
de Vasile Marcu    |    20 Iun 2022   •   15:33

Începutul de săptămână este marcat de scandalul momentului în politica dâmboviţeană.

Motivul pentru care social-democraţii şi liberalii şi-au împărţit vorbe grele

Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu au fost protagoniştii schimbului de replici, generat de situaţia fiscală din România şi de preţul carburanţilor.

"M-am săturat, la fiecare discuție așezată să apară tot felul de tiriplici care vin și își dau cu părerea după ce au distrus România, și să spună ce se întâmplă și cum creionează ei viitorul luminos și cât de bună este cota unică, care nu mai există în România", a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a avut această reacţie după ce Florin Cîţu a postat un mesaj pe Facebook în care i-a criticat pe social-democrați.

Replica fostului președinte al PNL nu a întârziat să apară.

"Eu ştiu că Partidul Naţional Liberal a scos taxe şi a adus venituri la buget. Asta a fost o economie care a funcţionat doi ani de zile. Doi ani de zile nu s-a vorbit de taxe, doi ani de zile sectorul privat s-a comportat onest cu statul român, aşa cum statul român s-a comportat cu sectorul privat. Eu vă aduc aminte că aceste multinaţionale hulite astăzi de social-democraţi au plătit în avans impozite în perioadă de criză, tocmai pentru a ajuta statul român", a declarat luni, preşedintele Senatului.

Ciolacu vrea modificarea Codului Fiscal: "Arată ca în Evul Mediu"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut luni modificarea rapidă a Codului Fiscal, precizând că România nu mai poate continua să acorde privilegii speciale unor companii cu profituri uriașe, în timp ce munca este taxată cu 40%.

"Din punctul meu de vedere, Codul Fiscal arată ca în Evul Mediu, când Papa emitea bule unor oameni în urma unor privilegii. Avem jocuri de noroc impozitate cu 1%.

Dacă soarele răsare din sud, nu din nord, ai 5%, nu se poate continua aşa într-un stat normal. Dacă se dorește să facem așa ceva, PSD e partener la discuții. Nu se dorește, le urez succes", a declarat Marcel Ciolacu.

Cîţu spune că politica intervenţionistă a PSD se trage din PCR

”Nu poți să spui că vrei să elimini excepțiile, dar, în același timp, să introduci alte excepții. Undeva există o dublă personalitate în PSD, care vorbește una, dar face alta. Aceste intervenţii, cu bocancii în economie, îmi aduc aminte de sistemul comunist. Nu e o surpriză. PSD vine din PCR", a declarat liberalul.

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Florin Cîțu tiriplici
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close