Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre formarea unui nou guvern: ”Domnul Cîțu a realizat că nu mai poate să fie prim-ministru al României”

Marcel Ciolacu, despre formarea unui nou guvern: ”Domnul Cîțu a realizat că nu mai poate să fie prim-ministru al României”

Marcel Ciolacu a făcut declarații după ce a participat la un eveniment alături de Florin Cîțu. Liderul PSD a vorbit despre stadiul negocierilor cu PNL în vederea formării unui nou guvern.

Marcel Ciolacu, despre formarea unui nou guvern: ”Domnul Cîțu a realizat că nu mai poate să fie prim-ministru al României”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    05 Noi 2021   •   11:50

„Am avut o primă întâlnire și o să continuăm să avem aceste întâlniri, și poate vom ajunge la prioritățile românilor și vom continua în direcția corectă. (...) Primul lucru pe care l-am cerut domnului Florin Cîțu și ministrului de Finanțe a fost execuția bugetară. Așa am început ieri discuția. Între timp, a fost transmisă această execuție bugetară și o să ne uităm foarte atent la ea astfel încât să nu mințim românii. (...) Prioritățile vin odată cu legea bugetului. Săptămâna viitoare sper să avem deja discuțiile mai înaintate și să venim cu o rectificare bugetară. (...) Prioritatea este să vedem ce e de făcut până în februarie-martie și pe urmă să avem discuțiile până la finalizarea acestui mandat, dacă nu vor fi alegeri anticipate. E foarte important să depășim aceste luni până în martie. Dacă toți realizăm acest lucru o să iasă ceea ce așteaptă românii.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă ar accepta un premier de la PNL, Marcel CIolacu a răspuns: „Iarăși ducem discuția într-o zonă în care cred că și Florin Cîțu a realizat că nu mai poate să fie prim-ministru al României.”
 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close