Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Ce se întâmplă la metrou nu are legătură cu PSD, e o altă petardă a Coaliției

Ciolacu: Ce se întâmplă la metrou nu are legătură cu PSD, e o altă petardă a Coaliției

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, respinge acuzațiile potrivit cărora formaţiunea sa este de vină pentru protestul de la metrou, catalogând asta "o minciună ordinară".

Ciolacu: Ce se întâmplă la metrou nu are legătură cu PSD, e o altă petardă a Coaliției
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   13:08

În plus, social-democratul le transmite guvernanților, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, să termine cu propaganda.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp a trenurilor de pasageri, anunță Metrorex.

Ciolacu: O minciună ordinară! Ceea ce se întâmplă la metrou nu are nicio legătură cu PSD

Liderii partidelor coaliției acuză că liderul USLM, Ion Rădoi, fost parlamentar PSD, a declanșat protestul la o zi după ce Metrorex a notificat firma sindicatului care administrează spațiile comerciale din stațiile de metrou să le elibereze până în 2 aprilie.

"Pentru a acoperi haosul provocat de noile restricții anunțate aseară, pentru a-și acoperi lipsa de soluții, liderii Coaliției au ieșit azi, în haită, să spună că "PSD e de vină!" pentru protestul de la metrou. 

O minciună ordinară! Ceea ce se întâmplă la metrou nu are nicio legătură cu PSD, ci reprezintă doar o altă petardă a Coaliției. 

Ne închid din nou în case, iau măsuri fără nicio logică, închid din nou școlile, nu au nicio soluție pentru a stopa în mod real pandemia, dar aruncă vina pe PSD! 

Ciolacu: Ne închid din nou în case, iau măsuri fără logică, închid școlile, nu au nicio soluție pentru pandemie, dar aruncă vina pe PSD

Sunteți la putere să guvernați, nu să asistați! Terminați cu propaganda! Voi ați pus conducerea Metrorex care trebuie acum să ia măsuri! 

Deblocați traficul, aplicați legea în conflictul pe care voi l-ați creat și lăsați fake-news-urile menite să acopere carantinarea țării! 

Mâine, după ce această diversiune se va sfârși, românii vor sta în continuare în case, nu vor avea bani, nici testare și nici vaccinare!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina de Facebook.

Pentru a acoperi haosul provocat de noile restricții anunțate aseară, pentru a-și acoperi lipsa de soluții, liderii...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 26 martie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Metrorex
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close