Marcel Ciolacu atrage atenția: ”România riscă să piardă peste 30 de miliarde de euro”

de Georgiana Adam    |    10 Feb 2021   •   16:25
Marcel Ciolacu atrage atenția: ”România riscă să piardă peste 30 de miliarde de euro” Hepta

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că România riscă să piardă peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetenței și nepăsării actualei guvernări. 

”Politizarea, bâlbele, lipsa consultării reale cu partidele de opoziție, societatea civilă, partenerii sociali și autoritățile locale au făcut ca tot ce a trimis până acum Guvernul la Bruxelles să fie respins pe bandă rulantă.

În acest context, am avut în aceste zile discuții cu partenerii noștri europeni pentru a găsi soluțiile cele mai bune astfel încât România să beneficieze cât mai rapid de aceste fonduri, vitale în condițiile în care Guvernul a venit cu un buget de austeritate și a tăiat veniturile la peste 7 milioane de români. 

Ciolacu: Guvernul a tăiat veniturile la peste 7 milioane de români

Mă bucur că atât Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, cât și Comisarii pe #Muncă, Nicolas Schmit, și #Dezvoltare, Elisa Ferreira au salutat propunerea noastră referitoare la un consens național asupra acestui plan și au susținut ferm ideea că fondurile trebuie cheltuite #corect și #transparent și, în același timp, planul de redresare să reprezinte o viziune cu adevărat modernă pentru dezvoltarea României.

De asemenea, am discutat despre preocuparea constantă a PSD privind salariul minim european, dar și despre #drepturile muncitorilor români în Europa”, transmite Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

România riscă să #piardă peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetenței și nepăsării actualei guvernări....

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 10 februarie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close