Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Guvernul României este angajat să mențină deschise toate căile de finanțare europene"

Marcel Ciolacu: "Guvernul României este angajat să mențină deschise toate căile de finanțare europene"

Premierul Marcel Ciolacu a avut astăzi consultări cu reprezentanții Confederației Patronale Concordia și ai Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România.

Marcel Ciolacu: "Guvernul României este angajat să mențină deschise toate căile de finanțare europene"
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2023   •   20:48

Prin întrevederile de astăzi, prim-ministrul, Marcel Ciolacu, continua dialogul cu mediul de afaceri, care a inclus până acum consultări și cu reprezentanții marilor retaileri, ai industriei construcțiilor și cu cei ai industriei alimentare.

”Guvernul României este angajat să mențină deschise toate căile de finanțare europene, fapt ce implică punerea în aplicare a reformelor asumate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Economia națională și cetățenii români au nevoie de investiții și de servicii publice de mai bună calitate”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu, potrivit unui comunicat de presă.

Reprezentanții Guvernului au prezentat mediului de afaceri principiile care stau la baza planului de măsuri economice, aflat acum în curs de elaborare la nivelul Executivului.

Scopul acestui plan este să permită statului român atât accesarea tuturor fondurilor europene disponibile, cât și să determine mai multă strictețe în privința cheltuielilor publice.

Membrii Executivului au menționat că prin aceste măsuri sunt identificate resurse suplimentare pentru a îndeplini angajamentul public de a aloca mai multe fonduri pentru cele două sectoare publice esențiale, Educația și Sănătatea. Guvernul rămâne deschis dialogului și consultărilor cu mediul de afaceri.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu premierul Romaniei
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close