Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, ieşire nervoasă către cei care critică creşterile de pensii: "Măi măgarilor, oamenii ăia au construit România"

Marcel Ciolacu, ieşire nervoasă către cei care critică creşterile de pensii: "Măi măgarilor, oamenii ăia au construit România"

Premierul Marcel Ciolacu a avut o ieşire nervoasă la adresa celor care critică măririle de pensii. Acesta i-a numit măgari pe cei care spun că nu sunt bani pentru pensii şi ar trebui folosiţi pentru altceva.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Ian 2024   •   15:28

Potrivit lui Ciolacu, PSD şi-ar rata menirea de partid social-democrat dacă nu ar încerca să ajute seniorii României.

"N-am nicio reţinere să spun. Sunt un om care îmi asum lucruri, şi bune, şi rele. Sunt un om care ştiu să mă aplic şi să văd că dacă continuăm cu pomeni electorale se duce România în cap. Şi normal că mediul de afaceri vede că suntem direcţionaţi doar într-o anumită zonă.

Dar nici nu mai pot să rabd, să îi văd la televizor că în continuu discută de unde sunt bani pentru pensionari. Măi măgarilor, oamenii ăia au construit România. Oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri. Eu nu pot lăsa acei oameni să moară de foame, să nu aibă bani de medicamente", a declarat Marcel Ciolacu, premierul României şi preşedintele PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu pensii
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close