Antena 3 Politică Marcel Ciolacu îl spulberă pe Cîțu: Liniște, PNL face reformă!

Marcel Ciolacu îl spulberă pe Cîțu: Liniște, PNL face reformă!

29 Noi 2019   •   12:36
Marcel Ciolacu îl spulberă pe Cîțu: Liniște, PNL face reformă!

Marcel Ciolacu a criticat măsurile Partidului Național Liberal, printr-o postare pe Facebook. Președintele interimar al Partidului Social Democrat a alcătuit o listă cu măsurile partidului de guvernământ.

Ciolacu a început mesajul de pe rețeaua de socializare cu: „Shhht...liniște! PNL face reformă!”.

„- reforma în Muncă începe prin desființarea salariului minim pentru cei cu studii superioare. Legea salarizării ar putea să nu se mai aplice la anul. Adică toate salariile să fie înghețate. Urmează pensiile probabil. Habarnistul de la Finanțe ne spune să stăm liniștiți și să strângem cureaua!

- reforma în Sănătate începe prin a da afară managerul Spitalului Județean Timișoara. Un om competent și foarte apreciat. Personalul medical face grevă. În rest, nimic!

- reforma în Justiție începe prin a spune că recursul compensatoriu nu poate fi abrogat pentru că așa și pe dincolo. În opoziție, ziceau total pe dos.
Între timp, în România reală:

- PNL se împrumută dublu față de PSD. Și la dobânzi mult mai mari. În două săptămâni, peste 6,5 miliarde de lei. Adică 40 de mii de euro pe minut. Asta da performanță!

- PNL aruncă în aer cursul de schimb. Euro se cumpăra deja cu 5 lei! Ratele și creditele sar în aer.

- PNL împinge România premeditat în deficit bugetar excesiv. Rating-ul de țară- în pericol să fie retrogradat. Adică ne întoarcem de unde am plecat acum mult timp”, a terminat Ciolacu, terminând astfel lista cu reformele PNL.

În final, președintele interimar al PSD a încheiat cu: „Concluzie: PNL face reformă. Îngroapă România!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close