Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, împotriva discriminării pe criterii medicale: "Avem drepturi și libertăți. Sunt oameni care nu vor să se vaccineze"

Marcel Ciolacu, împotriva discriminării pe criterii medicale: "Avem drepturi și libertăți. Sunt oameni care nu vor să se vaccineze"

Liderul social – democraților spune că nu susține discriminarea pe criterii medicale, în special cele pe bază de vaccin. Marcel Ciolacu a explicat, la Antena 3, că ar trebui să existe alte opțiuni, dedicate persoanelor care nu doresc să se vaccineze.

Marcel Ciolacu, împotriva discriminării pe criterii medicale: "Avem drepturi și libertăți. Sunt oameni care nu vor să se vaccineze"
Sursa foto: Agerpres
de Maria Zărnescu    |    16 Mai 2021   •   23:52

Liderul PSD spune că testarea pentru anticopri ar fi o variantă pentru cei care nu vor să se imunizeze în fața COVID-19. Totodată, el precizează că este dreptul fiecărei persoane să aleagă, iar puterea de administrare a statului nu trebuie să învrăjbească oameni.

"Acum s-a terminat cu ciuma roșie, a venit ciuma, ciumații sunt cei nevaccinați. Nu ai voie la nuntă dacă nu ești vaccinat. Tot felul de mesaje din acestea. Prostii, niște tâmpenii care de fapt iarăși ții societate divizată. Trebuie să explici.

Puterea de administrare a statului trebuie să  se vadă, nu trebuie să învrăjbești oamenii între ei cum ai făcut-o și cu salariile și la buget, și la privat, cu oameni PSD-iști și ne-PSD-iști. Continuă același stil păgubos pentru toată lumea.

Ciolacu: "Avem drepturi. Tu ca stat nu ai voie, ne întoarcem la Ceaușescu atunci"

Avem drepturi și libertăți. Sunt oameni care nu vor să se vaccineze. Tu ca stat nu ai voie, păi ne întoarcem la Ceaușescu atunci.

Domnule, nu vrei să te vaccinezi, testezi, dar e dreptul omului de a alege. Tu ca stat trebuie să ai capacitatea să iei seama de ce își dorește omul sau nu cu adevărat. Cel mai important este dreptul la viață.

Nu vrei să te vaccinezi, dar nu îmi pui în pericol viața mea, vii cu testare, valabilă 72 de ore. Sunt unii oameni care au avut COVID, au scăpat de el, nu a murit toată lumea. Unora nu li se recomandă vaccinarea. Mergi și demonstrezi că ai avut COVID, că ai anticorpi. Trebuie să lași plaja mult mai mare", a explicat Ciolacu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu vaccinare discriminare
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close