Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, întâlnire cu fostul premier al Suediei: "A fost reafirmat sprijinul total pentru intrarea României în spaţiul Schengen"

Marcel Ciolacu, întâlnire cu fostul premier al Suediei: "A fost reafirmat sprijinul total pentru intrarea României în spaţiul Schengen"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, s-a întâlnit cu Stefan Löfven, fost premier al Suediei, ocazie cu care "a fost reafirmat sprijinul total al socialiștilor europeni pentru intrarea României în spațiul Schengen".

Marcel Ciolacu, întâlnire cu fostul premier al Suediei: "A fost reafirmat sprijinul total pentru intrarea României în spaţiul Schengen"
Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    14 Oct 2022   •   13:11

"Am avut mai devreme o întâlnire excelentă cu unul dintre cei mai importanți lideri ai stângii europene, fost premier al Suediei, dl. Stefan Löfven, discuție în care a fost reafirmat sprijinul total al socialiștilor europeni pentru intrarea României în spațiul Schengen.

Totodată, dl. Löfven și-a arătat susținerea pentru propunerea PSD de constituire a unui grup de lucru pe energie în interiorul PES, unde să identificăm soluțiile aplicabile la nivel european pentru a ne putea proteja atât populațiile, cât și economia.

I-am transmis dlui. Löfven că PSD îi susține candidatura la președinția PES. Suntem convinși că, astfel, stânga europeană își va reconfirma rolul de principal pilon al redresării și rezilienței Uniunii Europene în fața crizelor politico-economice pe care continentul este obligat să le depășească", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Am avut mai devreme o întâlnire excelentă cu unul dintre cei mai importanți lideri ai stângii europene, fost premier al...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 14 octombrie 2022

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Schengen
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close