Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, întrevedere cu Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene

Marcel Ciolacu, întrevedere cu Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene

de Mia Lungu    |    24 Iun 2021   •   16:36
Marcel Ciolacu, întrevedere cu Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene
Sursa foto: Hepta

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, va avea, în acest weekend, o întrevedere cu Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, în contextul în care o delegație a social-democraților va participa la Conferința la nivel înalt PES „With Courage. For Europe”, organizată la Berlin.

„Marcel Ciolacu, președintele PSD, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD, și Victor Negrescu, vicepreședinte PSD, vor participa în perioada 25-26 iunie 2021 la Conferința la nivel înalt PES , organizată la Berlin”, anunță PSD.

În marja Conferinței au fost prevăzute și o serie de întâlniri cu oficiali europeni.

Astfel, vineri, 25 iunie 2021, începând cu ora 09.00, președintele PSD, Marcel Ciolacu, va avea o întrevedere cu domnul Michael Roth, ministru de stat pentru afaceri europene în Ministerul Afacerilor Externe german, de la ora 10.30 se va întâlni cu Iratxe García Pérez, președintele Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European (S&D), iar începând cu ora 11.30 președintele PSD va avea o întrevedere cu Udo Bullmann, europarlamentar și membru al comitetului executiv al SPD responsabil pentru Uniunea Europeană.

La ora 14.00 Victor Negrescu, vicepreședinte PSD, va participa la întâlnirea PES Presidency.

Începând cu ora 15.30 președintele PSD are prevăzută o întrevedere cu Lia Quartapelle, deputat și vicepreședintele PD Italia, iar de la ora 18.30 o întâlnire cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie. De asemenea vor avea loc întâlniri cu Serghei Stanișev, președintele Partidului Socialiştilor Europeni, și cu Pedro Sánchez, premierul Spaniei.

„Începând cu ora 19.00 Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu vor participa la întâlnirea liderilor PES cu prim-miniștrii, comisarii și liderii social democrați. Sâmbătă, 26 iunie 2021, începând cu ora 09.30, Marcel Ciolacu, președintele PSD, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD, și Victor Negrescu, vicepreședinte PSD, vor participa la Conferința la nivel înalt PES . Pe agenda președintelui PSD este prevăzută și o întrevedere cu Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene”, potrivit comunicatului de presă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close