Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, ironic la adresa lui Orban: Luni depunem moțiune de cenzură. Îi recomand să meargă și dânsul la biserică!

Marcel Ciolacu, ironic la adresa lui Orban: Luni depunem moțiune de cenzură. Îi recomand să meargă și dânsul la biserică!

Marcel Ciolacu a susținut la Buzău, unde s-a aflat la sfinţirea Catedralei Sfântul Sava, că luni va depune moţiunea de cenzură împotrivaGuvernului, precizând că votul în favoarea acestui demers ”e un act patriotic”, moţiunea având şanse să treacă.

Marcel Ciolacu, ironic la adresa lui Orban: Luni depunem moțiune de cenzură. Îi recomand să meargă și dânsul la biserică!
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    16 Aug 2020   •   18:00

”Mâine dimineaţă o depun. Şanse sunt destul de bune, e un act patriotic să voteze această moţiune în acest moment, la câte tâmpenii fac...dar suntem la biserică”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul evenimentului.  

Liderul PSD a declarat că recunoaşte că nu întotdeauna clasa politică se ridică la nivelul aşteptărilor populaţiei, având şi un mesaj pentru șeful Executivului.

Recomandare pentru Orban: Să meargă la biserică!

”Câteodată, clasa politică nu se ridică la aşteptările populaţiei. Nici eu n-am reuşit să-l conving pe premier la o mai bună colaborare instituţională între Guvern şi Parlament. Dar o să-i fac azi o recomandare: ce am trăit eu azi, aici, atâta emoţie şi atât calm...să meargă şi dânsul la biserică, să ţină mai des legătura cu autorităţile locale şi astfel cu toţii vor afla adevărata agendă a românilor”.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close