Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, ironii la adresa Opoziției după depunerea moțiunii de cenzură: „Este o mascaradă.Credeam că vor să scape repede țara de PSD-iști”

Marcel Ciolacu, ironii la adresa Opoziției după depunerea moțiunii de cenzură: „Este o mascaradă.Credeam că vor să scape repede țara de PSD-iști”

Marcel Ciolacu, ironii la adresa Opoziției după depunerea moțiunii de cenzură: „Este o mascaradă.Credeam că vor să scape repede țara de PSD-iști”
01 Oct 2019   •   19:40

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anunțat marți seară că moțiunea de cenzură nu o să se mai citească în plen în aceeași zi,  pentru că ședința conduceriii reunite a Camerei Deputaților și Senatului nu s-a putut desfășura. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor afirmă că ceea ce face Opoziţia cu moţiunea de cenzură „este o mascaradă”, subliniind că nu au un lider și că se joacă cu această moțiune.

„Eu am crezut că este o grabă de a scăpa această ţară de PSD-işti şi de acest Guvern şi am constatat că cele cinci partide au lipsit astăzi de la şedinţa Biroului permenant reunit”, a spus Marcel Ciolacu, subliniind că nu s-a întrunit cvorumul de minimum 14 membri ai Biroului Permanent. 

„Nu este încă în noapte. În al doilea rând, au depus moţiunea la ora 18:00, cu o oră şi jumătate după ce s-a terminat programul, atât din Senat cât şi din Cameră, dar stafurile au avut bunăvoinţa să stea până la această oră, când a venit minunata moţiune. Deci, tot noi să fim acuzaţi că dânşii au depus moţiunea pe înserate,ca să nu spunem noaptea? Dar putem să propunem mâine dimineaţă, la ora 7:00 un BPR ca să nu mai fie noaptea, să fie dis de dimineaţă”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

În legătură cu faptul că opoziția susține că moțiunea de cenzură trebuie dezbătută într-o zi lucrătoare.

„Am foarte mulți prieteni și foarte multe cunoștințe, chiar oameni din județul Buzău care muncesc și sâmbăta și duminică”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Citește Și Cine sunt PSD-iștii care au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close