Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: „La sectoarele 1 şi 2 sunt două persoane care au pierdut alegerile. Stau la televizor şi se plâng”

Marcel Ciolacu: „La sectoarele 1 şi 2 sunt două persoane care au pierdut alegerile. Stau la televizor şi se plâng”

Critici la adresa primarilor Clotilde Armand și Radu Mihaiu lansate de premier

Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2024   •   18:11

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri că în sectoarele 1 și 2 sunt două persoane care, alături de mii de alte persoane, au pierdut alegerile și acum stau la televizor și se plâng.

Marcel Ciolacu s-a referit astfel la primarii Clotilde Armand și Radu Mihaiu, care contestă numărarea voturilor în secțiile de votare.

„Două persoane care, alături de mii de alte persoane, au pierdut alegerile. Care stau la televizor, se plâng. Am înţeles că preşedintele AEP consideră că, după această experienţă, trebuie să modifice ceva, trebuie să vină cu acele propuneri de modificare.

Nu am expertiza domnului Toni Greblă în domeniu, dar categoric că voi fi atent la ceea ce va propune”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri, întrebat despre situaţia de la sectoarele 1 şi 2, unde primarii în funcţie contestă rezultatul şi numărarea voturilor. 

Marcel Ciolacu critică organizarea alegerilor la Sectorul 1

Liderul PSD a subliniat că procesul din secțiile de votare a durat mult mai mult decât ar fi fost necesar. 

Referindu-se la Sectorul 1, Ciolacu a menționat că spațiul alocat a fost total inadecvat, fără elemente esențiale, conform relatărilor pe care le-a primit. El a sugerat că spațiul a fost pus intenționat într-un mod necorespunzător, pentru a nu face față provocărilor specifice alegerilor din Sectorul 1.

„Sectorul 1 a avut un spaţiu total inadecvat, neavând elemente, doar mi s-a povestit, ce spaţiu a fost pus la dispoziţie, a fost pus intenţionat, pentru a nu face faţă unei asemenea provocări cum sunt alegerile de la sectorul 1. Este atributul primarului de sector”, a subliniat Marcel Ciolacu. 

×
Parteneri
x close