Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Liberalii vor tăia salariile românilor! Ne vine rândul fiecăruia în parte

Marcel Ciolacu: Liberalii vor tăia salariile românilor! Ne vine rândul fiecăruia în parte

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul că va ajunge să taie și salariile românilor din cauza incompetenței. ”Ne vine rândul la fiecare!”.

Marcel Ciolacu: Liberalii vor tăia salariile românilor! Ne vine rândul fiecăruia în parte
Sursa foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    22 Sep 2020   •   09:10

"Ne vine rândul fiecăruia în parte. Acum sunt pensionarii, au fost copiii. Nu sunt bani pentru alocații, dar au avut bani să cumpere primari. Au venit pensionarii, le tăiem veniturile, au venit copiii, le tăiem veniturile", a spus Marcel Ciolacu, potrivit DC News. 

Precizând că poate este o comparație exagerată, Marcel Ciolacu l-a parafrazat pe pastorul antifascist care a făcut următoarea afirmaţie: "Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea."

„Este aceeasi logica ca atunci, ne iau pe fiecare în parte sub această mască că nu sunt bani și vor tăia salarii din cauză că sunt incompetenți", a mai spus  Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close